DinnerDinsdag hotspot: Burgertrut

Burgertrut… zo kan ik mijzelf wel noemen. Niet omdat ik zo burgerlijk ben, maar omdat ik min 1 keer per week echt wel een burger naar binnen moet proppen.

Omdat Burgertrut is aangesloten bij mijn project DinnerDinsdag, ging ik langs om er een burger te eten. Vorig jaar heb ik ook een paar keer bij Burgertrut gaan eten en dit viel altijd verdomd goed in de smaak. Ik vond zelfs de veganistische burger lekkerder dan de runderburger (say what?!).

 

 

Twee weken geleden is Burgertrut verhuisd vanaf Blaak naar Centraal Station. Een veel lichtere en gezelligere locatie als je het mij vraagt. Overal staan leuke bloemetjes op tafel en de bar is betegeld met mintgroene steentjes. Heel cute!
Stipt om half 6 kwamen Wai en ik binnen, zodat we nog in het daglicht foto’s konden maken. De zaak en de burgers waren echt een plaatje!

Genoeg over het interieur, op naar de burgers! Ik koos voor de ‘Vegan Dushi’. Dit is een licht pikante veganistische burger, gemaakt van kikkererwten met komkommer, wortel en mango chutney on top. Met de muntjes mochten we een burger naar keus van de kaart kiezen, maar ze hebben ook een VEGAN KAPSALON! Deze heb ik nog nooit gegeten, maar schijnt ook heel lekker te zijn. Verder hebben ze ook allemaal verschillende soorten (vegan) taarten, alles huisgemaakt.

 

 

Dus… heb je DinnerDinsdag muntjes van de Rabobank, ga dan zeker langs! Heb je die niet, dan moet je sowieso ook gaan! Burgertrut is ook helemaal niet duur. Voor €12 heb je al een burger met biologische frietjes erbij. Ik zeg doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*