DinnerDinsdag hotspot: Holy Smoke

Een paar weken geleden mocht ik voor Michelle langs bij Holy Smoke, een van de nieuwste DinnerDinsdag restaurants. En dat liet ik me geen twee keer vertellen! Lees snel verder waarom.

 

Sinds een halfjaar woon ik in West en in tram 23 richting Holy rijd ik bijna dagelijks langs het mooie historische pand van deze zaak. Op de West-Kruiskade is het een echte eye-catcher. Ik was daarom nieuwsgierig geworden of de binnenkant van het restaurant er net zo tof uit zou zien.

 

 

De twee eigenaren van Holy Smoke, Cornel en Ron, opende in de zomer van 2015 de deuren. Zij willen een plek creëren waar mensen het gevoel zouden hebben dat ze thuis zijn. De combinatie van de industriële inrichting, de grote gezellige bar en het comfort food wat ze serveren vind ik dat dat zeker gelukt is!

Op DinnerDinsdag kun je genieten van een van hun onwijs lekkere hamburgers. Ik ben zelf voor ‘The Holy Smoke burger’ gegaan met  jalapeños, cheddar, gruyere en bacon. Dit was zeker een aanrader!

Naast burgers kun je hier terecht voor allerlei gerechten met vlees, vis en groenten die direct van de Amerikaanse grill geserveerd worden. Hun spareribs worden zelfs de lekkerste van Rotterdam genoemd. Wil je hier wat lekkers bij te drinken? Er is een ruimte keuze aan (internationale) speciaal biertjes.

 

 

Holy Smoke is verder ook de perfecte plek voor een bakkie, lunch of een borrel. Maar eigenlijk is het alleen al om het mooie terras het bezoeken waard, zeker met het mooie weer in het vooruitzicht!

 

Geschreven door Joyce Jeroense.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*