DinnerDinsdag hotspot: Burgerclub

Yes! Het was weer tijd voor burgers › mijn lievelingsvoer! Samen met Eva van DinnerDinsdag ging ik op bezoek om de burger te testen bij Burgerclub op de Nieuwe Binnenweg.

Toen Burgerclub net zijn deuren opende, een paar jaar geleden, was ik al eens langs geweest. De burger en friet stelde mij zeker niet teleur! Heerlijk. Ze wonnen in 2016 zelfs een prijs voor beste hamburger van Rotterdam. Eens kijken of dit nog steeds zo was.

 

 

We mochten kiezen uit de Classic Burger en een hele bijzondere: de Dutch Weed Burger. We namen ze alle twee om vervolgens de burgers te delen. De Dutch weed burger is al enige tijd te vinden in restaurants en op festivals. Het is een veganistische burger gemaakt van tofu en zeewier. Daarnaast zat er ook nog gekarameliseerde ui, tomaat, augurk en speciale Dutch Weed Sauce op. De jongen in de bediening vertelde dat het broodje misschien wat droger kon zijn dan dat je misschien gewend kon zijn, want ook die bestond uit zeewier. Dit viel echt hartstikke mee! De burger was trouwens boven verwachtingen heel lekker. De burger van tofu en zeewier was lekker knapperig en de pittige saus die erop zat was de bom! Zeker een aanrader dus.

 

 

De Classic Burger met gekarameliseerde ui, vleestomaat, augurk en ‘BC’ saus was ook zeker een aanrader. Het vlees tussen het brioche bolletje was echt goddelijk! Alleen jammer dat er geen bacon op zat, because i loooove bacon, maar dit kon je er extra aan toevoegen.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier alvast het menu 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*