DinnerDinsdag hotspot: Café Ari

Onlangs ging ik samen met mijn huisgenootje Elisa op pad naar een nieuw DinnerDinsdag restaurant: Café Ari. Gelegen aan een van de meest levendige kruispunten in het centrum van Rotterdam, op de hoek van de Nieuwe Binnenweg en Mathenesserlaan. We waren er allebei nog nooit geweest, dus waren zeer benieuwd wat we voorgeschoteld zouden krijgen.

 

 

We kregen om te proeven de Ari burger met bacon, tomaat, komkommer, augurk, een gebakken ei en Black Jack saus. Een Mexicaanse wrap met gebakken kipfilet, groenten en gesmolten kaas. En daarnaast kregen we nog een vegetarisch gerecht met “gehakt”, nootjes, groenten, crispy tortilla chips, kokosmelk en spicy jalapeño jam. Lekker!

Je proeft het échte Rotterdam met eenvoudige, eerlijke gerechten, een plek waar je binnenstapt voor een krantje met een espresso, een lekkere lunch of aanschuift voor een diner, borrel of live optreden. Dit alles maakt van Café Ari ‘het Rotterdamste café’ van de stad! Een fijne ontmoetingsplek voor mensen uit de buurt, uit de stad, maar ook voor artiesten, kunstenaars of muzikanten.

 

 

Café Ari is niet alleen in de avonduren geopend, maar ook overdag kun je vanaf het (verwarmde) terras zeven dagen per week en twaalf maanden per jaar genieten van alles wat de wereldstad Rotterdam je te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*