DinnerDinsdag hotspot: Café Van Zanten

Een populaire hotspot onder de studenten is toch wel Café van Zanten. Na een lange werkdag plof ik hier zelf ook af en toe neer op het zonnige terras en bestel ik een verkoelend drankje. Dineren had ik hier nog nooit gedaan, maar door DinnerDinsdag kreeg ik nu de kans.

 

Café van Zanten zit op de meent in hartje Rotterdam. Na het avondeten is Café van Zanten de perfecte locatie om mensen te ontmoeten en het perfecte startschot van een avond (en nacht) uit in Rotterdam. Op vrijdag- en zaterdagavond is het hier zo druk dat het uitgaanspubliek zelfs buiten staat in de overdekte lounge.

 

 

Voor DinnerDinsdag hebben ze altijd vier gerechten waar je uit kan kiezen: de juicy Van Zantenburger, een frisse geitenkaas salade, malse Van Zanten ribs en een spies van kippendij. Je kunt je gerechten uitbreiden met stokbrood, verse frieten of een Oosterse salade. Hier komen wel extra kosten bij.

 

 

De gerechten waren zoals ze horen te zijn in een goed eetcafé: simpel, maar erg smakelijk! Mij zie je hier snel terug op het terras in het zonnetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*