DinnerDinsdag hotspot: Mangiare

Door mijn blog mag ik in een hoop leuke restaurants eten. Er is één restaurant die zelf al een paar jaar (!) op mijn lijstje staat: Mangiare. Doordat ik voor DinnerDinsdag werk, kwam ik er niet meer onderuit en ging langs.

 

Het moment was daar: eindelijk dineren bij Mangiare. Met mijn camera op zak stapte ik naar binnen op de kleine gezellige locatie van de Pannekoekstraat. Als je binnenkomt ben je in één klap in de Italiaanse sferen. Het eten ruikt heerlijk en alle ingrediënten zijn dagvers, dus dat belooft wat!

 

 

Voor DinnerDinsdag heeft Mangiare twee heerlijke vegetarische gerechten op de kaart staan: een Anti Pasti met veggies en mijn lievelingsgerecht: Pasta Parmigiano. Bij deze pasta wordt de parmezaanse kaas geflambeerd (zie foto) en dan wordt de pasta gemend met gesmolten kaas. SAY WHAT?! Jullie begrijpen natuurlijk wel dat dit ten eerste er erg spectaculair uitzag, maar ten tweede ook nog eens mega lekker was.

 

 

Naast twee restaurants runnen geven ze bij Mangaire ook kookworkshops en doen ze aan catering.
Let op: Alleen op de locatie Pannekoekstraat kun je je DinnerDinsdag muntjes inleveren. Ze hebben voor deze tropische dagen ook een knus terras waar je tot in de avonduren kan vertoeven. De andere en eerste locatie zit op de van Oldenbarneveltstraat, die al 13 jaar bestaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*