DinnerDinsdag hotspot: Scharrels & Schuim

YES! Vorige week mocht ik weer op pad met mijn DinnerDinsdag muntjes om dit keer te eten bij Scharrels en Schuim. En zeg nou eerlijk: niets ruikt toch lekkerder dan een mals gekruid kippetje van het spit?

 

 

Wat mij direct opviel toen ik aankwam lopen was het mega grote terras, die bijna helemaal vol zat. Toevallig vertelde een meisje in de bediening dat er ook iemand zat die kwam met haar DinnerDinsdag muntjes, super leuk! Ik koos ervoor om gewoon lekker rustig binnen te zitten. Zo kon ik op mijn gemak foto’s maken van het toffe industriële interieur, de mooie hangplanten en natuurlijk niet te vergeten de DinnerDinsdag maaltijd.

 

 

Elke dinsdag heeft Scharrels & Schuim een andere DinnerDinsdag maaltijd en dit keer kreeg ik een dubbele kipburger voorgeschoteld. Super mals en juicy zo van het spit.

 

 

Naast kip heeft Scharrels en Schuim ook andere gerechten op de kaart staan zoals, Thaise kippensoep, wrap gevuld met gegrilde kippendijen en barbecuesaus(TIP), portie kippeling, caesarsalade in diverse maten. En als tegenhanger van de Rotterdamse kapsalon serveren zij: kipsalon. Naast food zijn er ook een aantal speciaalbieren en Gin Tonics die je zeker moet proeven naast je kippetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*