DinnerDinsdag hotspot: The Kitchen

YES! Ik mocht weer op pad met mijn DinnerDinsdag muntjes, om jullie te laten zien waar je deze allemaal kunt inleveren. Dit keer koos ik voor The Kitchen. Jarenlang ben ik hierlangs gelopen, maar nooit echt naar binnen gegaan. Nu moest ik wel! Hè wat vervelend!

 

Wat mij meteen opviel is dat het er best groot is, maar toch gezellig. Voor iedereen plek dus! Het is er industrieel ingericht, met een gezellige zichthoek met een bank en stoelen. Overal om je heen zie je studenten eten, leren en kletsen. Een unieke kans om als nieuweling in Rotterdam andere mensen te ontmoeten.

 

 

Als je binnenkomt moet je eten en drinken aan de bar bestellen en afrekenen. Met je DinnerDinsdag muntjes mochten we een gerecht naar keuze op het bord/menu kiezen. Ideaal! Samen met mijn tafelgenoot deelden we de Fish & Chips en een vegetarische pizza. Nadat we hadden besteld kregen we een buzzer mee, die afgaat als je gerecht klaar is. De dunne frietjes waren heerlijk en de vis mega krokant. De pizza had een lekkere smaak, maar de bodem viel een beetje tegen. Het was lekker, maar smaakte niet heel vers. Verder staan er ook nog pasta’s en burgers op het menu. Allemaal onder de €10,-.

 

 

Als je nog nooit van de The Kitchen had gehoord, heb je misschien wel gehoord van The Student Hotel. Iedereen kan hier overnachten, maar het is voornamelijk bekend onder studenten die hier voor een lange periode overnachten, zonder dat ze een appartement willen of kunnen huren. The Kitchen is onderdeel van The Student Hotel, ideaal als je er overnacht › Je loopt naar beneden en besteld waar je trek in hebt Jum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*