DinnerDinsdag hotspot: Wagamama

Het is weer tijd voor DinnerDinsdag! Dit keer mocht ik aan tafel schuiven bij Wagamama op Witte de Withstraat.

 

Wist je dat Wagamama staat voor ondeugend kind of iemand die eigenwijs en vastberaden is? De kern van Wagamama is goede verandering, ze willen altijd streven naar iets wat beter kan. Ze zijn geïnspireerd door het snelle tempo in de Japanse ramen bars en het heerlijke Aziatische eten. Dit zie je allemaal weer terug op de menukaart.

 

 

Het Japanse menu is samengesteld om te bevredigen, koesteren, ondersteunen en inspireren. Voor DinnerDinsdag is er een aparte menukaart met keuze uit 5 heerlijke hoofdgerechten. Er zijn twee vegetarische opties, twee gerechten met kip en één met garnalen. Naast de hoofdgerechten van deze menukaart kan je ook wat bestellen van de gewone menukaart.

Wagamama heeft een uitgebreide kaart, je kan bijvoorbeeld kiezen uit verschillende rijst- en noodlegerechten samen met verse salades of kies voor heerlijke bijgerechten om te delen. Verder hebben ze ook verse sappen, lekkere desserts, warme dranken, wijn, sake en Aziatische bieren.

 

 

Wij kozen voor de Chicken Ramen Soup, Chicken Katsu Curry en namen als bijgerecht de Edamame en de Tori Kara Age (kruidige, knapperige stukjes kip). Mijn favoriet was de chicken katsu curry. Vol van smaak en heerlijk knapperige kip!

Geschreven door Danique Collins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*