DinnerDinsdag hotspot: Westerkaatje

Restaurant, eetwinkel, traiteur, cateraar, koffiehuis. Westerkastje in Rotterdam Noord is het allemaal!

 

Zeven jaar geleden opende Marlies Mersch de deuren van haar eerste zaak. Maar, Westerkaatje zelf bestaat al maar liefst 20 jaar. Ze is ooit begonnen als catering bedrijf en ondertussen uitgegroeid tot 2 verschillende vestigingen, een eetwinkel in Kralingen en een restaurant/traiteur in Noord.

 

 

Zodra je de deur van de zaak opent komt de vrolijkheid je meteen tegemoet. Het eerste wat opvalt is de gezellige tegeltjes-vloer. Op alle tafeltjes staat een bloemetje en we worden vriendelijk begroet. We kijken even rond in het winkeltje en nemen daarna plaats.

Je kan bij Westerkaatje terecht voor lekkere Mediterraans-Oosterse gerechtjes. Alles is vers, biologisch en helemaal zelf gemaakt. Marlies reist veel en tijdens haar reizen doet ze dan ook haar inspiratie op voor de gerechten die ze allemaal zelf bedenkt.

 

 

Naast de gerechten van de kaart zijn er wekelijks wisselende gerechten te kiezen. Hier mag je dan ook een keuze uit maken als student zijnde tijdens DinnerDinsdag. Wij hebben onze muntjes ingewisseld voor een soepje met een heerlijk stukje quiche en een onwijs lekkere pasta met een salade. Allemaal onwijs goed in de smaak gevallen!

Ben je uit getafeld? Je kan bij Westerkaatje ook van alles mee naar huis nemen. Complete maaltijden maar ook limonade,  salades, broden, aardewerk of servies. Perfect dus om eens te kijken voor leuke culinaire cadeautjes voor je favoriete foodie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*