Langs bij Juffrouw van Zanten

Juffrouw van Zanten is een gezellige horecagelegenheid op de Lusthofstraat in Kralingen. Op woensdag 10 januari mocht ik, Nina, op uitnodiging de nieuwe menukaart proeven en kreeg ik een sneak preview van de nieuwe, tweede vestiging van Juffrouw van Zanten!

Juffrouw van Zanten is een plek waar je kunt genieten van ontbijt, lunch, diner en heerlijke koffie. Het is zeer geschikt voor kinderen en er zijn speciale tafels ontworpen waar speelgoed in geplaatst kan worden. Bij Juffrouw van Zanten zijn alle producten waarmee de gerechten worden gemaakt lokaal en biologisch en natuurlijk ontzettend lekker! Omdat Juffrouw van Zanten op 11 januari 2018 een nieuwe vestiging heeft geopend was MIES MEDIA uitgenodigd om van de nieuwe kaart te proeven en om een ritje te maken in tram 10 richting de nieuwe vestiging in Rotterdam-West aan de 2e Middellandstraat!

De menukaart van Juffrouw van Zanten is zo veranderd dat het gemakkelijk op het seizoen aan te passen is zonder de hele kaart opnieuw te moeten drukken. Na een korte presentatie van de eigenaren Judith en Reinder van Zanten kregen we een voorproefje van de bietenburger, het stoofvlees en de bloemkoolrijst met zalm. Smullen maar! Je proeft echt dat alles vers van de pers komt en dat het met heel veel liefde gemaakt wordt. Daar houden we van!

Na de proeverij stond de Historische Tramlijn 10 op ons te wachten. We kregen een tour langs allerlei bekende plekken in Rotterdam, van de Erasmusuniversiteit tot aan de Erasmusbrug, Rotterdam-Zuid en natuurlijk ook de Kruiskade. De hele tramrit werden er verhalen vertelt over Rotterdam en de geschiedenis van een aantal plekken en gebouwen.

 

 

Uiteindelijk bracht de tram ons naar de eindbestemming; de nieuwe, tevens tweede vestiging Juffrouw van Zanten! Wij waren de eerste gelukkigen die de nieuwe Juffrouw van Zanten mochten bezoeken, want officieel ging het de volgende dag pas voor het publiek open.

Wat is de nieuwe vestiging mooi geworden! De stijl en materialen zijn hetzelfde, maar omdat het een andere indeling heeft voelt het toch anders. De tafels hebben een upgrade gekregen en een nieuw systeem waar de kinderen met hun speelgoed in kunnen spelen. Ook heeft deze vestiging een kleine tuin waar een speciale speelruimte gecreëerd is voor de kinderen!

Waarom de keuze op deze locatie in West is gevallen? Judith en Reinder (van Zanten) zijn een aantal keer langs de locatie gefietst en vonden het een hele mooie plek. Toen ze erachter kwamen dat het pand te koop stond zijn ze meteen langs gegaan en voor ze het wisten was de koop rond!

De avond werd afgesloten met een borrel, lekkere hapjes en natuurlijk een hoop gezellig geklets. Bij deze feliciteer ik Juffrouw van Zanten nogmaals met de nieuwe vestiging en wens ik hen heel veel succes!

Wil je de nieuwe vestiging bezoeken? Dat kan! Juffrouw van Zanten is te vinden op de Tweede Middellandstraat 27. 7 dagen in de week geopend en klaar om je tijdens het ontbijt, lunch, hightea, borrel of welke gelegenheid dan ook met open armen te ontvangen! (In januari en februari is Juffrouw van Zanten op de maandag gesloten!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*