Summer Iced Tea bij The Tea Lab

In plaats van een High Tea kregen Shirley (bf) en ik bij The Tea Lab een Iced Tea. Het was ook bloedheet die dag en we waren sowieso een beetje dorstig van het shoppen. Kwam dit dus even goed uit.

 

Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik ook voor een high tea bij The Tea Lab geweest. Toen mocht ik de Vegan High Tea proberen, wat heerlijk was. Mijn verwachtingen waren dus hoog! We werden vriendelijk ontvangen en er was een tafel bij de deur gereserveerd voor ons, wat fijn was, want het was behoorlijk warm binnen. Even later kwam de serveerster met een joekel van een plaat voor lekkers aangelopen…

 

 

Speciaal voor de zomer introduceert The Tea Lab de Summer High Iced Tea. Lekker, verkoelend en gezond, allemaal op een groot blad geserveerd. Wij kregen heerlijke, zomerse, zoete en hartige hapjes zoals een banaan-spinazie smoothiebowl, Sharp Sharp taartjes, komkommer gazpacho, watermeloen, nacho chips, homemade dips: vegan aioli, paprika munt salsa en nog veel meer.
Uiteraard met drie verschillende tropische homemade iced drankjes: Green Iced Tea, Guava Coco Cooler en Ginger Lemonade. Extra bonus is dat ook alle veganisten naar hartenlust kunnen genieten van de High Iced Tea, deze is namelijk helemaal vegan. Om de High Iced Tea compleet Summerproof te maken, kan deze ook als picknick variant in een box-to-go meegenomen worden. Dat wordt genieten in het park! Het enige wat ik niet lekker vond aan de high tea was de komkommer gazpacho. Veelte zout! Maar dat kan ook smaak zijn.

 

 

Je kan hier natuurlijk niet alleen terecht voor high tea’s, ze hebben ook super lekkere sandwiches, soepen en salades. Ook vind ik The Tea Lab een ideale flexwerkplek! Wil jij ook genieten van deze Summer Iced Tea? Reserveer dan hier!

Een gedachte over “Summer Iced Tea bij The Tea Lab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*